E-Kullen
Liane Wendt
Tåäng
Ambjörntorp 41
S432 652 Väröbacka 
Sweden 
T.  0340-66 56 27


"Albin", 29 dagar ung!
Foto & ägare: Fam. Bohman

 

Född 2002-02-21: En präktig grabb!
Jag har aldrig riktigt köpt teorin att varje dräktighet är olika, som det står i alla böcker! Men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig!
5 veckor efter parningen mellan "Propp" och "Walice" var jag mycket tveksam till om hon var dräktig. Inget var som det brukade. Hon, som alltid matstrulat och knappt fått i sig nåt på minst en vecka, åt nu som en häst. T o m timmarna före valpningen åt hon sin middag som vanligt! Inte ökade hon nämvärt i bukomfång eller vikt heller. Efter 6 veckor var jag säker, där fanns inget, så jag lade helt ned projektet.
På 59:e dygnet var det dags för pälsvård. En liten flytning gjorde mig misstänksam, lade händerna på magen och kände rörelser!!!! Bara en trodde jag, och så blev det!
På kvällen 2002-02-21 föddes han alltså, alldeles ensam, nöjd och rejäl (270 gram!), sobel med lite vita tecken,  lätt och snabbt gick det, allt var över på 45 minuter! Mor och barn sussar gott nu och jag måste skynda på att få ut detta innan strömmen går - det är snöstorm ute!

02-02-25
4 dagar gammal och redan en "stor" man! På 4 dygn har han ökat 160 gram i vikt, ser ut som en michelingubbe! Baksporrarna borttagna, så nu kan jag belåtet luta mig bakåt och bara njuta! (i snöstorm..... igen.......)

02-03-19
Slut på lugnet! Idag flyttade Albin marsipangris michelingubbe ner i köket! Fann sig väl tillrätta direkt och skumpade omkring som en hel elefanthjord!
En lugnare och behagligare valptid har jag nog aldrig haft! Albin har sovit och ätit, pussat mig och tuggat på min näsa då och då - tur den är återvinningsbar, skall väl räcka ytterligare några valpkullar.... Inte ett pip nån endaste natt, bara lugn och ro! Han tar säkert igen det när han flyttar.............

Fotona är tagna av familjen Bohman (TACK Helen & Sandra!), när deras Albin var 29 dagar ung

020327
5 veckor! Jösses vad tiden går. Albin - kristnad till Lhinacre Enoughisenough - lever livets glada dagar! Hela köket och tre damer till sitt förfogande, och han utnyttjar dem skamlöst! Storasyster Jenna, halvsyster Kjärstin och så systerdottern Göta gör vad de kan för att sätta "sprätten" på plats! Ute har han, trots det ännu trista vädret, varit kortkorta stunder (kallt om fötterna - hjälp mig in!), svansen har ramlat ner på ryggen i en käck kringla som Jenna använder som handtag!
Alla som är nyfikna på underverket får gärna komma och titta! 
 
020405
"Albin"
6 veckor


 
 

020419
8 veckor och en dag, redan stor nog att flytta hemifrån! Rätt kul var det när hans nya familj tillsammans med "storebror" Kevin, en tjusig tibbepojk på nästan 2 år kom och skulle hämta Albin. Kevin och Albin fann varandra direkt, Kevin märkte knappt att det fanns 2 tjusiga "brudar" närvarande, Jenna och Göta gjorde vad de kunde för att få hans uppmärksamhet, men icke då, Albin var mycket mysigare! Hemresan tillbringades sovandes i lillmatte Sandras knä, väl hemma provades först storebrors käk, sen blev det upptäcksfärd och bus i trädgården med brorsan.
Lycka till önskar mamma Walice, pappa Propp, syster Jenna och mormor (och tack för alla fina kort!!

 
 

Mamma

SUCh Lhinacre Wanna B Wild
e. Thu-Sangs Black And White Pontus 
u. SUCh Lhinacre On My Own
Pappa

SUCh Lhinacre Part Of The Puzzle
e. Int S&NUCh Thu-Sangs Qracki Di Dack
u. SUCh Lhinacre Eileen Eden

Vi har gjort kombinationen förut och foto på valparna i förra kullen kan du se om du klickar här
 
 

och stamtavla för e-kullen hittar du om du klickar här