F-Kullen

Liane Wendt
  Tåäng
Ambjörntorp 41
S432 65 Väröbacka 
Sweden 
T.  0340-66 56 27

 

030801 = 5 veckor
Nu går det undan minsann! Härligt väder har gjort att valparna har varit ute och ränt på "bygden" i flera dagar! De äter som hästar och sover som stockar av all utevistelse, växer och frodas nästan värre än pelargonerna!


Minsta tösen "Selma" 5 veckor o 1 dag


"Gunnel" 5 veckor och 1 dag


Sobeltiken & herren på täppan, 5 veckor


Tre av tjejerna, 4,5 vecka

030727 = 30 dagar
Nu är busfröna nere i köket sen tre dagar. De har redan haft besök i hagen 2 ggr och på tisdag kommer minsann pappa Lodwigs familj på besök! Valplådan är utbytt mot biabäddar, som är höga som hus första gången man ska i och ur!  Dumma matte! 
Men de lär sig snabbt de små fröna, nu lär väl snart köket kännas för trångt, och då ska de bara ut! Har de väl sett att det faktiskt är grönare på andra sidan (köket går nämligen i blått!), så ger de sig inte - de ska ut! 

030716 = 19 dagar
Nu är det full rulle! Valparna äter/slafsar/suger i sig nötfärs med äggula tre gånger om dagen - mamma Walice "torkar" kletiga nosar och händer - med förtjusning skall väl tilläggas! Lådan börjar definitivt kännas för trång, och jag hittar allt som oftast valparna en bra bit utanför. Varmt är det, särskilt för Walice, att vara "mjölktank" i 30 graders värme frestar på! 
Första nya "matte" Ulla har varit och hälsat på - inte valparna, men väl de vuxna! 


Dags att börja fundera på namn, alla ska ha namn som börjar på F och som hänger ihop, som t ex
Findersfee, Fallinginlove, Fitasafiddle, Frommetoyou, Frostythesnowman, Facingfacts, Fairplay, Fairytale, Feelingfine, Filherup!, Fengshui, Followthatcar, Favouritewasteoftime
Fantasywish, Fairandsquare, 
Kommer nån på nåt mer - maila!!! 


030707 

Vid 10 dagars ålder har alla fördubblat sin vikt! De blir bara sötare och sötare och börjar bli lite medvetna om omvärlden! Snart öppnar de sina ljusblå, och sen är det slut på friden!
Valparna 9 dagar

Nu är de här! 
Nästan på minuten den 27 juni kom på 1,5 timma 1 hane (vit med sobel tecken) och 5 (2 svarta?? och 3 sobel) tikar! De vägde mellan 180 och 220 gram. Killen är naturligtvis den man ser mest och bäst!

Mor och barn mår bra!


Mamma

SUCh Lhinacre Wanna B Wild
e. Thu-Sangs Black And White Pontus 
u. SUCh Lhinacre On My Own
foto: Anki Sjöberg


Pappa

Thanee's Fool For You
e. DK&SUCh KaTaYa's Eddie-Lamleh
u. Int&NordUCh Thanee's Bachelor Bait
foto: Anki Sjöberg

Stamtavla f-kullen